Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Spíš zkuste popřemýšlet, proč má ODS, která kdysi dlouhodobě dosahovala podobných výsledků jako dne s Babiš, tak smutný výsledek (byť o chlup lepší než posledeně).

Nemůže to být náhodou třeba tím, že voliči ODS utekli k ANO? Copak by si asi tak mohli za současné situace přát? Nebude to náhodou právě spolupráce ODS s ANO?

1 2
možnosti
Foto

Zmatení Pražané nevěděli, komu to hodit, tak to ze oufalství házeli pirátům a ODS. Víc bych zatím nehledal, jakmile se objeví někdo normální, bude ODS opět v krachu.

1 6
možnosti
PK

Omyl, ODS mohla využít svou šanci vlivem rozhádané koalice a dosáhnout daleko většího počtu hlasu, neboť na pravém křídle mimo směšné TOPky již nikdo nestatuje. Oslavný tanečky pana Fialy jsou v tomto kontextu směšné.

3 1
možnosti
Foto

Tak já to vidím úplně jinak. ODS je mezi stranami, které letošní volby prohrály. ODS měla ideální výchozí pozici, kdy nebyla vládní stranou, ČSSD si sama podřezávala větev a ANO zavedením EET a obviněním dvou svých hlavních představitelů nahrávala ODS potencionální voliče. Jediné co musela ODS udělat, bylo zvolit lídra, který je výraznou osobností a tyto voliče získá. Fiala výrazná osobnost a ani vůdcovský typ není. Pokud by byl, mohla mít ODS 15 - 20%. Ač se to někomu nemusí líbit, jedinou šancí ODS k cestě zpět na vrchol je personální výměna. Do čela strany V. Klaus ml. a naopak ústup do pozadí lidí jako Němcová či Benda.

4 2
možnosti
Foto

J88i98ř66í 94K37i24n61d89l

23. 10. 2017 11:56

Já jsem volil zejména program ODS a ne lídra. ODS je jediná strana, která získala více voličů než v minulých volbách a je to nejsilnější strana u nás, protože ANO není strana, ale hnutí.

4 0
možnosti
TB

Jak víte, co chce drtivá většina voličů ODS? ;-D Vy jste mezi nimi dělal nějaký průzkum? ;-)

5 1
možnosti
TB

Děkuji autorovi za mínus, ale bylo by fajn, kdyby odpověděl na otázku :-) Kolika voličů ODS jste se ptal, aby to bylo nějaké statisticky relevantní číslo? ;-)

1 0
možnosti
NM

...ideály jsou snad i dobré ale šustění"papírků" mezi prsty...tomu nikdo neodolá....

3 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 7,93
  • Průměrná čtenost 784x
Živnostník, fotbalový funkcionář, volnočasový sportovec, člen ODS.

Seznam rubrik