Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Jestli to byl správný krok, ukážou až volby. Můžete pak zkonfrontovat, kolik % získala/získá ODS v obvodu, kde mladý Klaus kandidoval. Jak v diskuzích čtu, tak spousta lidí teď, když Klaus vypadl, bude prý ODS volit. Tak jsem zvědav.:-)

0 0
možnosti
JK

Počet hlasú v Klausově obvodu nebude důležitý, i kdyby výrazněji klesl. Dá se to dohnat jinde ( tím neříkám, že se tak stane ).

2 0
možnosti
JF

J73i93ř10í 53F20o11g45e70l

17. 3. 2019 8:24

Studente, na vás se hodí to historické:

Košile modré, šátky rudé....... zbytek si najděte.... nebo raději...žijte.

1 2
možnosti
JK

J45a20n 28K96o95z97á81k

17. 3. 2019 21:19

Bylo to košile modré, srdce rudá..... a to se hodí na liberály.

0 0
možnosti
SB

Vyloučením Klause především utrpí jiné strany tzv. Demokatického bloku.

Hodně lidí v těchto diskusích psalo, že by bývali volili ODS, ale vzhledem ke Klausovu členství v té straně dali hlas STANu nebo TOPce.

Jestliže se nyní vrátí k ODS, budou těmto dvěma stranám právě tyhle hlasy chybět.

A řada jiných voličů kvůli Klausovu vyloučení od ODS odejde. A v této souvislosti tady nestojí otázka, zda to vyloučení bylo správné, či nikoli. Hlasy se počítají na kusy a nikoli na to, zda příslušný volič uvažoval správně, či nesprávně. Dejme tomu, že ODS na tom neprodělá a že lidí, které tímto krokem získá od TOP 09 bude přibližně tolik, jako bude těch, které na opačné straně ztratí. Ale prodělá na tom demokratický blok, jelikož ti lidé, které takto ODS získá, ztratí z Demokratického bloku někdo jiný, zatímco ti lidé, které takto ODS ztratí, jsou ztraceni pro Demokratický blok jako celek, protože určitě nepřejdou k TOP nebo ke STAN.

0 0
možnosti
JP

Už se zase nálepkuje. Když někdo přijde před mikrofon a nezabučí ve správném směru, jako vedoucí ..., musí ze stáda ven. Je to prostě příroda.:-)

1 2
možnosti
MB

Nic není ztraceno! Vše konferenciér Souskup, jíž má dva Velké hráče na dezinformačním a extremistickém poli! K mání je = Lubomír Volný i Václav Klaus mladší! Je třeba je sebrat a otočit List dějin ! ... :-)

3 1
možnosti
MB

Je přirozené, že strana nemůže být Monolitický názorový blok. Jinonázory jsou i vítány, neboť tříbí polemiku. Pak přichází fáze sjednocení a jde se na Trh = Před Veřejnost. Klasika týmu. Stalo se Tradicí, že jsem v Týmu, tedy bojuji proti němu. Otec Klaus ODS rozbíjí - i Bobošíková je lepší, o Zemanovi ani nemluvě! Podporuje jej veřejně, přestože mu předal Zemi spálenou. Mladý Klaus činí totéž. Získal svou vytouženou nálepku Mučedníka! Může si to dovolit! Přikládal přece do kamen - U kterých strana byla založena ... :-)

6 1
možnosti
MB

Vypafá to tak, že v neděli můj kamarád Standa ještě spí.Vítám tedy Alfonse na jeho Poslední leči ...(To zase budou řeči) ... :-)

1 0
možnosti
AN

Dobrý článek. Nejsem voličem ODS, tak jejich rozhodnutí nehodnotím.

0 0
možnosti
Foto

Vyloučení pana Klause z ODS považuji za naprosto logický krok. Vypsal jste to všechno. Nechápu, proč tam pan Klaus tak dlouho zůstával, když vidí svět okolo sebe pod úplně jinou optikou, která opravdu připomíná spíše jedince s inklinací k SPD. Člověk s normálním postojem k životu chodí do hospody s těmi, s kterými chce pokecat a ne s těmi, s nimiž si vůbec, ale vůbec nerozumí.

Karma. R^

16 3
možnosti
JK

J72a74n 83K93o57z57á13k

17. 3. 2019 21:24

Nechápu, proč všichni, kteří ho nemají rádi, ho cpou do SPD. Asi málo vlastních myšlenek a tím se ho snaží onálepkovat.

2 0
možnosti
MV

Správné rozhodnutí!!!

9 0
možnosti
Foto

Karma.Presne tak, pokud si chce junior hrát na vlastním pisecku,tak ho dostal...

9 1
možnosti
PB

Souhlas, karma.

11 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 7,93
  • Průměrná čtenost 784x
Živnostník, fotbalový funkcionář, volnočasový sportovec, člen ODS.

Seznam rubrik